Plastická chirurgie
ČÍST VÍCE

JAKÉ IMPLANTÁTY VYBRAT PRO AKTIVNÍ ŽENY?

V dnešní době, kdy každá z nás chce vypadat skvěle a cítit se ještě lépe, je volba správných implantátů více než jen estetická záležitost. Pro aktivní ženy, které své tělo neustále vystavují novým výzvám, je klíčové najít takové řešení, které podpoří jejich dynamický způsob života.

Novinky
Z kliniky
ČÍST VÍCE

Rozhovor s Bárou Nesvadbovou o sebelásce i lásce k lidem v magazínu Be Beautiful

“Jsem z generace žen, které jsou přímo zářným příkladem sebepodceňování. Upřímně, kritizuji sama sebe každičký den. Jsem zvědavá, jestli někdy nastane čas smíření,” otevřeně přiznává známá česká spisovatelka Barbara Nesvadbová. V novém vydání magazínu Be Beautiful se také dočtete o jejích charitativních aktivitách, vztahu úspěšné autorky k lidem i k sobě samotné.

Dermatologie
ČÍST VÍCE

Zdravá kůže je krásná kůže - dbejte na preventivní vyšetření znamének

Květen náleží prevenci melanomu. Vyšetření znamének doporučují dermatologové zařadit v rámci každoročních preventivních prohlídek. Věnujte své zdravé kůži náležitou pozornost, obzvláště před létem, kdy je nejvíce exponovaná slunečním paprskům.

Plastická chirurgie
ČÍST VÍCE

Iveta podstoupila modelaci prsou: “Za svá prsa už se nestydím.”

Iveta (35) o úpravě poprsí dlouho snila. Toužila mít hezká, pevná prsa, která by jí neomezovala při sportu. Pocit pohodlí i sebevědomí jí vrátil MUDr. Pavel Horyna z Medicom Clinic. Nyní se za svá prsa už nestydí, ani před partnerem, ani sama před sebou.

Omlazení
Dermatologie
ČÍST VÍCE

Jak vypadat mladě s korektivní dermatoložkou Sabinou Sellner

MUDr. Sabina Sellner z Medicom Clinic jako host pořadu Káva o čtvrté v ČRo Dvojka poradila posluchačům, jak pečovat o pleť nejen ve zralejším věku. V rozhovoru s moderátorkou Patricií Strouhalovou si povídaly také o vlivu genetiky na stárnutí a jak dokáže pomoci estetická medicína k udržení mladistvého vzhledu co možná nejdéle.

Plastická chirurgie
Omlazení
ČÍST VÍCE

Operace horních víček ubere roky z tváře a přináší i úlevu

Lukáš (39) prošel těžkým obdobím, kdy se mu zhroutilo podnikání. Stres se negativně podepsal na jeho psychice i vzhledu. Objevily se hluboké vrásky, kruhy pod očima a převislá horní víčka. Chtěl lépe vypadat pro svou rodinu, aby vedle své ženy nepůsobil zbytečně starší. Pomohla mu operace horních víček, která mu vrátila sebevědomí a ulevila i jeho zraku.

Plastická chirurgie
Omlazení
ČÍST VÍCE

„Deep plane“ královská metoda mezi facelifty

Facelift posiluje svou pozici mezi nejoblíbenějšími plastickými operacemi. S tím, jak rostou nároky na vlastní vzhled, posouvá se věková hranice. Invazivní omlazení obličeje podstupují i klienti okolo čtyřicítky nebo dokonce mladší. Největším trendem jsou facelifty metodou deep plane. Jak zákrok probíhá a jaké má benefity se dozvíte v rozhovoru s odborníkem na operace obličeje MUDr. Pavlem Kobzíkem.

Plastická chirurgie
Hubnutí
ČÍST VÍCE

Heleně dala operace břicha naději cítit se ve svém těle pohodlně

Život se s paní Helenou (56) vůbec nemazlil - porod trojčat, péče o čtyři děti, rozvod i vážná autonehoda. Abdominoplastika jí vrátila dávno ztracené pohodlí. Helenin příběh je nejen o její cestě za plochým břichem, ale také o síle vůle a překonání nejedné útrapy.

Novinky
Plastická chirurgie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

MUDr. Pavel Kobzík: “Plastická operace není rozmar, změní život k lepšímu.”

Trendem v plastické chirurgii je přirozenost, to potvrzuje i operatér Medicom Clinic MUDr. Pavel Kobzík. Estetické zákroky z jeho pohledu nejsou marnotratností nebo honbou za dokonalostí. I malý zákrok dokáže klientkám i klientům vrátit ztracené sebevědomí a příznivě ovlivnit jejich život.

Plastická chirurgie
ČÍST VÍCE

Věnujte svým prsům pozornost, jakou si zaslouží

Zdravá prsa jsou ta nejkrásnější prsa a klíčovou roli v péči o ně hraje prevence. To platí obzvláště u žen po augmentaci prsou, které by měly sonografické vyšetření podstupovat každoročně. Jak prohlídka probíhá a co dokáže odhalit?